Lieve Nicolette,

Wat zijn wij blij met jou! We hadden ons geen betere BABS kunnen wensen.De ceremonie was voor ons een belangrijk onderdeel van onze dag en we wilden absoluut geen standaard praatje, maar direct na onze eerste ontmoeting in Haarlem wisten wij het zeker: jij moest ons verhaal vertellen. Tijdens onze eerste ontmoeting bleek al meteen dat jij ons verhaal met de perfecte combinatie van compassie, humor en nuchterheid kon vertellen. Bovendien hadden we meteen een persoonlijke klik.

Tijdens de vervolggesprekken leerden we elkaar beter kennen en werd voor ons bevestigd dat we de juiste keuze hadden gemaakt. Je pakte al onze wensen direct op en dacht met ons mee. Wat hebben we ontzettend met elkaar gelachen!

In de aanloop naar onze dag was je altijd bereikbaar voor vragen en waar nodig ons wat gerust te stellen. Ook had je contact met onze ceremoniemeester, zodat alles voor de ceremonie goed geregeld was. Onze dag diende zich aan en wij hebben ons geen enkel ogenblik zorgen hoeven maken over de ceremonie.

Onze ceremonie was dankzij jou fantastisch! Hier en daar een traan, maar iedereen heeft vooral onwijs veel gelachen.  Je wist ons verhaal op zo’n mooie, liefdevolle manier te vertellen, maar daar ook onze humor en nuchterheid in te verwerken.

Na de ceremonie hebben we alleen maar complimenten gekregen over de ceremonie. Ook onze familie en vrienden bevestigden het gevoel wat wij tijdens ons eerste gesprek al hadden; je hebt ons verhaal op een manier kunnen vertellen die perfect bij ons past.

Lieve Nicolette, je bent een beetje onze Nicolette geworden! Dankjewel voor al je hulp en voor onze fantastische ceremonie!

Veel liefs,

Mattie & Lisa

juli 2017