Wie ben ik?

Ik ben Nicolette Hamming-Last (1979) en getrouwd met Jona. (08-06-2018) We hebben een dochter Loes en zoon Lex. We wonen in een jaren ’30 huis in het prachtige Haarlem. Ik ben een enthousiaste, vrolijke en passievolle, charmante persoonlijkheid en altijd recht door zee. “What you see is what you get”. Ik ben vrij nuchter van aard maar er schuilt ook een ware romanticus in mij. Ik houd van de zon, de zomer,  de zee, het strand, van het leven genieten samen met mijn naasten en dan het liefst met lekker eten en een dikke vette chardonnay erbij.

Ik ben een verhalenverteller! Ik hoop jullie (liefdes)verhaal en wensen te mogen vertalen en te vertellen. Elke keer als de magie tot uitbarsting komt en ik jullie aan het lachen kan maken of wellicht kan ontroeren… raakt mij dat als mens! Wie wordt daar nou niet gelukkig van? Ik wil graag lachend oud worden en dit gun ik mijn bruidsparen ook met heel mijn hart! Ik vind dit heel dankbaar en mooi werk…en geef elk bruidspaar alles om er een onuitwisbare ceremonie van te maken.